Show your GUI to others

Anarchy Online in-game screenshots

Moderator: Generals

User avatar
Sozinho
Crazy Postcount Farmer
Crazy Postcount Farmer
Posts: 3040
Joined: Mon Oct 03, 2005 5:54 am
Location: Norway
Contact:

Postby Sozinho » Mon Dec 04, 2006 4:54 am

Geeze, thats a lot of specials (:
Ruffixx
General
Posts: 1058
Joined: Sun Oct 09, 2005 6:10 am
Location: Michigan, USA

Postby Ruffixx » Mon Dec 04, 2006 6:05 am

Yeah... think you beat my most Special spam by quite a bit. WTB a few more perks on Ruff to match that :)
Ruffixx, 220/30/64, Fixer
Pugilius, 205/29/56, Martial Artist
Vindicius, 189/17/43, Enforcer
Medeor, 187/21/37, Doctor
Evilrilius, 100/10/21, Meta-Physicist

Froobs:
Blessedbrawl, 200 Martial Artist
Opitrade, 44 Trader

Proud General of Obsidian Order
User avatar
Whatchuwant
General
Posts: 677
Joined: Tue Oct 04, 2005 4:24 am
Contact:

Postby Whatchuwant » Mon Dec 04, 2006 4:05 pm

I'll add mine as soon as I can:

a) figure out how to upload an image so you can see it full size
b) remember to take a screenprint

While I'm thinking about it, is there a way to add buttons to the "Controls" menu, or are you just stuck with the buttons the game thinks you need? I've had that window closed for many years because I just never saw much use for it, but there's a few things like perks & specials that I could see using from there if it would allow it.
User avatar
Desperado
Unit Member
Posts: 59
Joined: Thu Nov 02, 2006 10:52 pm
Location: Holland

Postby Desperado » Mon Dec 04, 2006 5:09 pm

You can only use the buttons that are in the window already. Just pick a few perks you want to be visible all the time and move the others down the window. Then make some funky bar from it
Desperado34 Supreme Creator
Enzaa Eternalist
User avatar
Whatchuwant
General
Posts: 677
Joined: Tue Oct 04, 2005 4:24 am
Contact:

Postby Whatchuwant » Mon Dec 04, 2006 7:07 pm

Desperado wrote:You can only use the buttons that are in the window already. Just pick a few perks you want to be visible all the time and move the others down the window. Then make some funky bar from it


I'll hafta look at what's in mine when I get home. Been having the toughest time switching between hotbars, and this might help a lot. Of course, if I could remember which keys were for Burst & Fling, I could take those off my hotbar too ;)
User avatar
Khaitlene
General
Posts: 1282
Joined: Sat Oct 22, 2005 2:35 am
Location: New York, NY

Postby Khaitlene » Mon Dec 04, 2006 7:42 pm

I dont take those attack specials off my hotbar because its useful to see when they refresh (from being greyed out).
You might remember Galaxia.... R.I.P.
User avatar
Khaldore
General
Posts: 299
Joined: Fri Mar 24, 2006 11:00 am
Location: Helena, MT
Contact:

Postby Khaldore » Tue Dec 05, 2006 7:37 am

Here's my advie's GUI setup... I use a backpack similar to Desperado, but for things like combat rings and SL healing items that aren't already on my hotbars. My engineer has a similar setup, aside from having the pet window where I have my Control window.

Image
Image
User avatar
Sozinho
Crazy Postcount Farmer
Crazy Postcount Farmer
Posts: 3040
Joined: Mon Oct 03, 2005 5:54 am
Location: Norway
Contact:

Postby Sozinho » Tue Dec 05, 2006 5:07 pm

Whatchuwant wrote:
Desperado wrote:You can only use the buttons that are in the window already. Just pick a few perks you want to be visible all the time and move the others down the window. Then make some funky bar from it


I'll hafta look at what's in mine when I get home. Been having the toughest time switching between hotbars, and this might help a lot. Of course, if I could remember which keys were for Burst & Fling, I could take those off my hotbar too ;)


Burst: M
Fling: L

You could print out a keyboard-shortcut map to have over your desk or something.
User avatar
Sozinho
Crazy Postcount Farmer
Crazy Postcount Farmer
Posts: 3040
Joined: Mon Oct 03, 2005 5:54 am
Location: Norway
Contact:

Postby Sozinho » Tue Dec 05, 2006 5:07 pm

Khaitlene wrote:I dont take those attack specials off my hotbar because its useful to see when they refresh (from being greyed out).


On Soz, I have all specials on the hotbar myself,to see when they refresh, all evades/perks are on ctrl+2 on single line, got them sorted out for easier access...
User avatar
Whatchuwant
General
Posts: 677
Joined: Tue Oct 04, 2005 4:24 am
Contact:

Postby Whatchuwant » Tue Dec 05, 2006 5:12 pm

If the control buttons gray out too, I am prolly going to move anything with a keyboard shortcut to there. That way I have the heads-up when they go un-gray just the same, and free up hotbar space at the same time :)
Ruffixx
General
Posts: 1058
Joined: Sun Oct 09, 2005 6:10 am
Location: Michigan, USA

Postby Ruffixx » Tue Dec 05, 2006 9:28 pm

Yeah I've just memorized specials over the years...

L - Fling
M - Burst
O - Snipe
K - Dimach
H - Sneak
, - Full Auto
N - Fast Attack
B - Brawl
V - Reload
J - Sneak
R- pick up stuff

Note: Default keys... not ones people change, which I know many that do change the key settings
Ruffixx, 220/30/64, Fixer
Pugilius, 205/29/56, Martial Artist
Vindicius, 189/17/43, Enforcer
Medeor, 187/21/37, Doctor
Evilrilius, 100/10/21, Meta-Physicist

Froobs:
Blessedbrawl, 200 Martial Artist
Opitrade, 44 Trader

Proud General of Obsidian Order
User avatar
Sozinho
Crazy Postcount Farmer
Crazy Postcount Farmer
Posts: 3040
Joined: Mon Oct 03, 2005 5:54 am
Location: Norway
Contact:

Postby Sozinho » Wed Dec 06, 2006 1:50 am

Okay, updated my gui-settings a small bit. Now I got a seperate window for combatspam, one for system messages and vicinity, one for org/raidbots and one for team.

Image

Images is clicky'able for full size version.
User avatar
Pindermarsh
Unit Member
Posts: 403
Joined: Wed Feb 22, 2006 12:24 am
Location: Britain

Postby Pindermarsh » Wed Dec 06, 2006 1:53 am

ive had a few occasions were my hotbar or control bar dont ungrey the specials/perks wen they refresh, just me or everybody get that?
Image
User avatar
Khaitlene
General
Posts: 1282
Joined: Sat Oct 22, 2005 2:35 am
Location: New York, NY

Postby Khaitlene » Wed Dec 06, 2006 2:06 am

Whatchuwant wrote:If the control buttons gray out too, I am prolly going to move anything with a keyboard shortcut to there. That way I have the heads-up when they go un-gray just the same, and free up hotbar space at the same time :)


The problemn with that is, you will than need your mouse to click the button for attack specials or perks, which is a MAJOR pain in the butt when you are in PVP, as lag will kill you. I only use the command screen to also watch refresh on heal and evade perks/debuffs. Mostly use Ctrl+1,2,3,4 to switch hotbars.

And yes Pinder, sometimes buttons don't grey out, hence the 12354556789231245657856 command.
You might remember Galaxia.... R.I.P.
User avatar
Desperado
Unit Member
Posts: 59
Joined: Thu Nov 02, 2006 10:52 pm
Location: Holland

Postby Desperado » Wed Dec 06, 2006 11:12 am

Why is clicking buttons different from pressing keys? I dont see any difference in them when pvp'ing
Desperado34 Supreme Creator

Enzaa Eternalist

Return to “Screenshots”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest